U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom! Momenteel geen kittens beschikbaar. Nieuws

10/09/2019

Op 2 september is Raena bevallen van 3 kittens. Helaas was de eerste niet meer in leven, met de andere twee gaat alles goed.

12/03/2019

23 februari zijn we naar Zandvliet geweest in België. Raena heeft daar haar eerste 2 CACS certificaten behaald en eenmaal genomineerd voor de best in show. Ze heeft het weer geweldig gedaan. 24 Maart zijn Raena en dochter Querida te bewonderen op de show in Huizen.

19/12/2018

8 en 9 december zijn we naar de show in Stadskanaal geweest. Raena heeft daar de laatste twee CAGCIB gehaald en is nu Groot Internationaal Kampioen! Rina aka Muppet was was alleen zondag mee. Zij heeft een ex1 gekregen en verloor de nominatie van haar half zusje. 

 

Naam: Rika van Malibu

Roepnaam: Tinka

Geb.: april 2007

Kleur: sealpoint

Bloedgroep: A

Neg. getest op: Fiv en Felv 

03-01-2014 negatief getest op HCM/PKD

Moeder: Ning van Malibu SBI a

Vader: CH. Sma Troll’s Simon SBI n

 

 

Tinka is mijn eerste Birmaan, met haar is alles begonnen. Hoewel ik graag een dochter van haar had willen hebben is dat nooit gelukt. Ze is bijzonder zachtaardig en heeft een superlief karakter. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Tinka is geholpen en geniet van haar welverdiende pensioen.