U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom! Momenteel geen kittens beschikbaar. Nieuws

23/06/2020

Muppet is negatief getest op hcm en pkd! Raena heeft haar hcm herhaling gehad en is ook negatief bevonden! Blij dat de katjes gezond zijn.

10/09/2019

Op 2 september is Raena bevallen van 3 kittens. Helaas was de eerste niet meer in leven, met de andere twee gaat alles goed.

12/03/2019

23 februari zijn we naar Zandvliet geweest in België. Raena heeft daar haar eerste 2 CACS certificaten behaald en eenmaal genomineerd voor de best in show. Ze heeft het weer geweldig gedaan. 24 Maart zijn Raena en dochter Querida te bewonderen op de show in Huizen.

 

 

Naam: Miya van de Meybas

Roepnaam: Miya

Geb.: september 2014

Kleur: sealtabbypoint

Bloedgroep: A

Neg. getest op: Fiv en Felv 

HCM/PKD: komt nog

Moeder: Meagan van de Meybas SBI n

Vader: CH. Davino van de Meybas SBI a21

 

Miya is een erg lief poesje met prachtige ogen! Met Miya hebben we twee keer geprobeerd een nestje te doen, maar dit ging helaas niet zo goed. We hebben haar daarom laten helpen en mag ze lekker bank hangen. Aangezien Miya graag alle aandacht wilde en zij soms vanwege hormonen op haar kop kreeg van zogende poezen, hebben we besloten (met pijn in het hart) haar te herplaatsen.

Zij woont nu bij een super lief baasje en Miya is absoluut de prinses op de erwt.