U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom!Nieuws

10/09/2019

Op 2 september is Raena bevallen van 3 kittens. Helaas was de eerste niet meer in leven, met de andere twee gaat alles goed.

12/03/2019

23 februari zijn we naar Zandvliet geweest in België. Raena heeft daar haar eerste 2 CACS certificaten behaald en eenmaal genomineerd voor de best in show. Ze heeft het weer geweldig gedaan. 24 Maart zijn Raena en dochter Querida te bewonderen op de show in Huizen.

19/12/2018

8 en 9 december zijn we naar de show in Stadskanaal geweest. Raena heeft daar de laatste twee CAGCIB gehaald en is nu Groot Internationaal Kampioen! Rina aka Muppet was was alleen zondag mee. Zij heeft een ex1 gekregen en verloor de nominatie van haar half zusje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam: SC. Dar es salaam' s Honeybear

Roepnaam: Honeybear

Geb.: April 2010

Kleur: cream point

Bloedgroep: A

Neg. getest op: FIV, FeLV

HCM/PKD: negatief via echo 

Moeder: GIC. Golden Seal Caspar

Vader: EC. Dar es Salaam's Varsha  

 

Honeybear is in 2018 bij ons komen wonen. Hij heeft een super lief karakter en leeft deels gewoon bij ons in huis tussen de andere katten. Hij heeft in de tuin ook nog een eigen verblijf, waar hij zo af en toe eens een andere dame op bezoek mag hebben.

Natuurlijk een speciaal bedankje voor Ans en Huib die ons deze gouden jongen toevertrouwen.

 

Heb je interesse in een dekking van deze knappe kater, mail of bel dan even voor de dekvoorwaarden.